Štýlové dlažby trochu inak, ako ste zvyknutí.

Páčia sa vám štýlové dlažby v imitácií dreva či kameňa?

Ukážeme vám takéto štýlové dlažby trochu inak, ako naše obľúbené obchody, ktoré tiež s manželkou veľmi radi navštevujeme pre väčší prehľad a inšpiráciu.

VYBERÁTE SI DLAŽBY?


Tiež radi navštevujete tekéto záhradné centrá a obchody so stavebninami a predstavujete si aké by bol super mať takú krásnu terasu či zimnú záhradu alebo inú obľúbenú zónu vášho domova?

Ak áno potom ste rovnaká krvná skupina ako ja a moja manželka. Dokážeme hodiny len tak chodiť a čerpať inšpiráciu a predstavovať si čo by sa najviac hodilo práve do nášho domu či jeho okolia.

Z čoho sme však vždy najviac smutní, sú neskutočne prehnané ceny za všetko čo je pekné, moderné či štýlové a vieme že naša peňaženka by dostala pekný výprask pri každom kreatívnom nápade.

Na každý problém však existuje riešenie. Treba byť iba trpezlivý a hľadať riešenia, ako sa dopracovať do cieľa, aj keď nie vždy na plný výkon a maximálnou rýchlosťou, ktorá je zväčša práve pre tú rýchlosť a výkon najdrahšia, keďže nám na oplátku dáva viac času a pohodlia.

KREATÍVNE RIEŠENIA


My však to pohodlie a všetko okolo toho radšej obetujeme a hľadáme cestu ako sa do toho cieľa dostať, aj keď po vlastných a koľkokrát boľavých nohách, ale nakoniec vždy dôjdeme a ten pocit z toho, že sme vynaložili väčšie úsilie a výsledok je rovnaký a mnohokrát ešte lepší a hlavne za menej peňazí je naozaj neopísateľný.

Naposledy sme si zobrali do hlavy, že si skrášlime okolie nášho domu a spravíme pekné parkovisko, z ktorého budeme mať dlhé roky radosť.

Má to však jeden obrovský háčik a samozrejme nič iné, ako obmedezný finančný rozpočet na tieto projekty.

Nenechali sme sa však odradiť a toľko sme špekulovali, až sme našli spôsob, ako sa do toho cieľa dostať aj bez obrovských nákladov.

Veľmi sa nám totiž odjakživa páčili rôzne dlažby a tvárnice v podobe dreva alebo kameňa.

Začali sme s tým už v zime, keď sme mali viac času a začali sme si tvoriť vlastné vzory z prírodného dreva a kameňa, z ktorých sme vyrobili formy pomocou ktorých si teraz dokážeme vyrobiť odliatok dlažby na štýl, aký sa nám páči a to za tretinu ceny za akú by sme ju kúpili v našom obľúbenom obchode.

OPLATÍ SA TO?


Poviete si či to vôbec stojí za to? My vám prezradíme že stojí. Keď si prepočítate, že na vašu terasu potrebujete príkladne sto kusov dlažby, ktorá v obchode stojí sedem eur za kus, tak len za dlažbu zaplatíte sedemsto eur a k tomu si prirátate iný doplnkový materiál potrebný k dielu, tak skončíte na sume, ktorá už pekne prevetrá vašu peňaženku.

Nás to vyšlo dvesto eur za rovnaký počet kusov a za ušetrených päťsto eur si teraz doprajeme napríklad letnú last minute dovolenku, alebo niečo čím si spravíme radosť.

Metóda, ktorú sme si najskôr vymysleli pre seba, bude teraz slúžiť aj iným ľuďom s podobným zmýšlaním, ako máme my a umožní im podobne ako nám dopriať si rovnaký produkt za tretinu ceny. Keď sme začínali s našim internetovým projektom týkajúcim sa svojpomocnej cesty výroby obkladov, už vtedy bolo našim cieľom pomáhať ľuďom podobným nám s manželkou, ktorí nemajú neobmedzený rozpočet.

Sme radi že sa nám to darí a že sme mohli už niekoľkým ľuďom pomôcť prostredníctvom nášho nápadu dostať sa úspešne do predtým vzdialeného cieľa.

Ak máte pocit, že aj vy patríte k rovnako zmýšľajúcim ľuďom, ktorí sú názoru že peniaze nerastú na strome, ani nepadajú z neba, ale treba ich zarobiť a častokrát nie ľahko. Práve preto si ich vážime a snažíme sa ich nevyhadzovať von oknom len preto, že niekto si o nás myslí že nemáme ruky a chuť do práce.

Preto som sa rozhodol, že vás zdarma budem učiť spôsoby, ako si štýlové obklady či dlažby vyrobiť svojpomocne v domácich podmienkach za zlomok ich ceny v obchodoch.

Jediná vaša investícia bude forma na ich výrobu a materál za pár eur. Najväčším platidlom bude čas a chuť do práce, ktorá nám rozhodne nechýba.

Pýtate sa či to je pre vás? Už len to že čítate tento článok, vás odlišuje od ľudí, ktorým sa nič nechce a radšej plýtvajú svojimi peniazmi na to, aby podporili tých, ktorí sa tešia z našej lenivosti, pretože vedia že dobre zarobia.

Ak sa radíte k tej druhej skupine ľudí, ktorí vedia niečo spraviť preto, aby sa dostali do cieľa aj napriek tomu, že nemajú peniaze na zbytočné pohodlie a rýchlosť, potom je to určite cesta aj pre vás.

Pripojte sa do našej rodiny usilovných a tvorivých ľudí čo vedia čo chcú, ale nie za každú cenu. Spravte to vo váš prospech a doslovne za pár eur.

 

Autor článku: Peter ŠupákRazené obklady